AEG - Parní trouby - Příprava jídla jako společenská událost
Jedna deska. Vícero využití
Solnou desku AEG lze vložit do ocelového rámu, který zajišťuje dokonalý rozvod tepla. Rázem tak můžete připravovat pokrmy na kterékoliv varné desce nebo v troubě. Bez rámu je vhodná na gril. Solnou desku je nutné vždy zahřívat pozvolna.
Chcete-li na své hosty zapůsobit, připravujte večeři na solné desce přímo na jídelním stole. Přírodní minerály udrží v desce vysokou teplotu i dlouho poté, co opustí troubu.
Udrží teplo
Ihned po ohřevu solné desky na ní můžete jídlo i podávat. Teplota na povrchu solné desky zůstává stejná a každý pokrm díky tomu získá optimální chuť.
Udrží chlad
Pokud desku naopak vychladíte v chladničce, můžete na ni servírovat sushi, sýry, ovoce. Tím, že deska dlouho udrží chlad, zůstanou pokrmy i v teple déle čerstvé a v původní podobě.